
(klicka på bilden för en större bild)
ca 600 g kycklinglår
2 paprikor
2 gula lökar
1 burk krossade tomater
2 vitlöksklyftor
persilja
salt, peppar
Dela och grilla kycklinglåren (jag grillade de i en grillpanna tills de fick lite färg).
2 paprikor
2 gula lökar
1 burk krossade tomater
2 vitlöksklyftor
persilja
salt, peppar
Dela och grilla kycklinglåren (jag grillade de i en grillpanna tills de fick lite färg).
Grilla paprikorna också.
Ta av skalet på paprikorna.
Hacka löken, tärna paprikorna.
Lägg löken, paprikorna, kycklinglåren i en gryta, häll i vatten tills det täcker, koka i ca 15 min.
Häll i tomaterna, koka i 15 min. till.
Lägg i krossade vitlöksklyftor, hackad persilja. Salta, peppra.
Ta av skalet på paprikorna.
Hacka löken, tärna paprikorna.
Lägg löken, paprikorna, kycklinglåren i en gryta, häll i vatten tills det täcker, koka i ca 15 min.
Häll i tomaterna, koka i 15 min. till.
Lägg i krossade vitlöksklyftor, hackad persilja. Salta, peppra.
Polenta är ganska nytt för mig, måste bli lite flitgare med det, för gott är det och det ser verkligen ut att pssa till kyckling i tomatsås! Ha en bra kväll!
SvaraRaderaDet är gott med polenta! Passar till många rätter. En favorit är polenta med olika sorters ost, eller polenta med filmölk!
SvaraRaderaDet där lät inte helt fel! Mums! :-)
SvaraRaderaHur länge ska man grilla kycklingen? Tills den blir helt klar i ugn?
SvaraRaderaOm du grillar kycklinglåren i ugnen - grilla de tills de får lite färg, alltså de ska inte vara helt klara, för att de kommer att kokas i såsen också.
SvaraRadera