500 g filodeg (kan vara 12 st. filodegsark)
600 g fetaost
12 ägg
1 l filmjölk/yoghurt
lite olja
- Blanda osten med 6 ägg. Dela ostblandningen i två delar.
- Blanda filmjölk/yoghurt med 6 ägg.
- Pensla lite olja i en form.
- Lägg 3 – 4 filodeg i formen – stank lite olja mellan filodegen. Fördela hälften av ostblandningen. Fortsätt med 3 – 4 filodeg, ostblandning, 3 – 4 filodeg.
- Häll filmjölk/yoghurtsbalndningen ovanpå.
- Grädda i 175° i ca 45 minuter.
Har läst bland dina recept och undrar om de inte finns möjlighet att du även kan lägga upp recept på Salata boeuf (vet ej riktigt hur de stavas)
SvaraRaderaÄlskar dina recept =)
MVH Mia
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaHej Mia!
SvaraRaderaVisst kan jag det!
Jag lagar det imorgon! Kolla bloggen de närmaste dagarna!