onsdag 29 april 2009

Salată de varză murată/Surkålssallad



surkål
olivolja
paprikapulver

Strimla surkålen, blanda den med olja och lite paprikapulver.
Gott till grillat.

4 kommentarer:

  1. Låter gott. Men vad menar du med att strimla surkålen? Menar du inte hacka?

    SvaraRadera
  2. Heeej!
    Hittade hit från ChezSofia - kul att du också hade ett recept med kål till grillat! Lade precis upp mitt "hopkok" från igår med sojabönor, vitkål och persilja. Men detta låter också smarrigt. Är inne i en kålperiod nu (om man nu kan ha det?!) - det är ju så GOTT! Trevlig kväll!

    SvaraRadera
  3. Hej Anonym!

    Jag gör så här:
    - Om jag har ett surkålshuvud – då river jag varje blad, rullar bladet och strimlar
    - Om jag har surkål på burk – då är det bara att blanda med lite olja och paprikapulver.

    SvaraRadera
  4. Kikar in och önskar dig en trevlig helg!

    SvaraRadera