Heeej! Hittade hit från ChezSofia - kul att du också hade ett recept med kål till grillat! Lade precis upp mitt "hopkok" från igår med sojabönor, vitkål och persilja. Men detta låter också smarrigt. Är inne i en kålperiod nu (om man nu kan ha det?!) - det är ju så GOTT! Trevlig kväll!
Jag gör så här: - Om jag har ett surkålshuvud – då river jag varje blad, rullar bladet och strimlar - Om jag har surkål på burk – då är det bara att blanda med lite olja och paprikapulver.
Låter gott. Men vad menar du med att strimla surkålen? Menar du inte hacka?
SvaraRaderaHeeej!
SvaraRaderaHittade hit från ChezSofia - kul att du också hade ett recept med kål till grillat! Lade precis upp mitt "hopkok" från igår med sojabönor, vitkål och persilja. Men detta låter också smarrigt. Är inne i en kålperiod nu (om man nu kan ha det?!) - det är ju så GOTT! Trevlig kväll!
Hej Anonym!
SvaraRaderaJag gör så här:
- Om jag har ett surkålshuvud – då river jag varje blad, rullar bladet och strimlar
- Om jag har surkål på burk – då är det bara att blanda med lite olja och paprikapulver.
Kikar in och önskar dig en trevlig helg!
SvaraRadera