(2 – 3 port.)
• 400 g fisk (jag hade torskfilé)
• 1 burk rökta musslor
• sallad eller färsk spenat
• 2 st. grillade paprikor (från burk)
• 1 burk champinjoner
• 2 st. salladslökar
• citron
Gör så här:
1. Sjud fisken i ca 10 min.
2. Hacka paprikorna och salladslöken.
3. Lägg salladen/spenaten på ett stort fat. Lägg på champinjonerna, paprikorna, löken, musslorna.
4. Häll på spadet från musslorna.
5. Skär/riv fisken i små bitar. Lägg fisken på salladen. Salta, peppra.
Servera med citron.
La multi ani, Elena!
SvaraRaderaSa ai parte de tot binele din lume, alaturi de toti cei dragi tie!
Cu drag, Geta
Multumesc mult Geta!
SvaraRaderaArata exceptional mancarea
SvaraRaderaaici, pe acest blog! Felicitari!