tisdag 18 maj 2010

Fisksallad med rökta musslor



















(2 – 3 port.)
• 400 g fisk (jag hade torskfilé)
• 1 burk rökta musslor
• sallad eller färsk spenat
• 2 st. grillade paprikor (från burk)
• 1 burk champinjoner
• 2 st. salladslökar
• citron

Gör så här:
1. Sjud fisken i ca 10 min.
2. Hacka paprikorna och salladslöken.
3. Lägg salladen/spenaten på ett stort fat. Lägg på champinjonerna, paprikorna, löken, musslorna.
4. Häll på spadet från musslorna.
5. Skär/riv fisken i små bitar. Lägg fisken på salladen. Salta, peppra.

Servera med citron.

3 kommentarer:

  1. La multi ani, Elena!
    Sa ai parte de tot binele din lume, alaturi de toti cei dragi tie!
    Cu drag, Geta

    SvaraRadera
  2. Arata exceptional mancarea
    aici, pe acest blog! Felicitari!

    SvaraRadera