Till 10 bitar:
200 g digestivekex
75 g smält smör
100 g vit choklad
100 g philadelphiaost
250 g kesella (10%)
1 dl strösocker
3 ägg
• Värm ugnen till 175˚C. Smula kexen och blanda smulorna med smält smör.
• Packa smulorna till en botten i en 24 cm form med löstagbar kant. Grädda bottnen ca 10 min.
• Ta ut den och sänk ugnsvärmen till 150°.
• Bryt sönder och smält den vita chokladen över vattenbad.
• Vispa samman philadelphiaost, kesella och socker.
Rör ner chokladen och äggen.
• Häll smeten i formen och grädda 30 minuter. Tårtan
ska inte ta färg. Ta ut och låt den kallna.
Smaskigt med vit choklad, skulle vilja ha en bit nu:))
SvaraRaderaDet var den bästa cheesecake jag någonsin hade ätit!
SvaraRaderaSkickar en bit till dig :)
Am facut prajitura e delicioasa! Din pacate am putut gusta doar odata pentru ca am doi maaari mancatori de prajituri ,acasa...
SvaraRaderaSalutari Ileana!
Ma bucur ca v-a placut, Ileana!
SvaraRadera