
fisk
2 gula lökar
200 g oliver (gröna + svarta), hackade
1 citron (skalet)
soltorkade tomater
- Sätt ugnen på 200˚C.
- Skala citronen med potatisskalaren. Skär citronskalet i tunna remsor.
- Hacka tomaterna.
- Skär löken i skivor.
- Stek löken i lite olivolja, tillsätt oliverna, citronskalet och soltorkade tomaterna, stek någon minut till.
- Stänk lite olivolja i en ugnssäker form. Lägg lite av olivröran i formen, lägg sedan fisken i formen, fördela resten av röran ovanpå fisken.
- Täck formen med aluminiumfolie, sätt i formen mitt i ugnen för ca. 15 – 20 minuter.
- Ta bort folien och låt formen stå i ugnen i ca. 15 minuter till.
Jag hade en sutare på ca. 2 kg som min man hade fiskat!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar