tisdag 4 maj 2010
Smulrabarberpaj
För 4-6 personer.)
4 stjälkar rabarber
2 msk potatismjöl
3/4 dl socker
2 tsk kanel
Smuldeg:
75 g smör
2 dl havregryn
1 dl socker
1 dl vetemjöl
• Sätt ugnen på 200 grader.
• Skala och skär rabarberna i 1/2 cm stora bitar.
• Blanda rabarberbitarna med potatismjöl, socker och kanel.
• Lägg blandningen i en pajform.
• Rör smör, socker, mjöl och havregryn till en smulig deg. Smula degen över rabarberna.
• Grädda ca 25-30 minuter.
Ät den ljummen med vaniljsås.
Etiketter:
bakat,
efterrätt,
enkelt,
kaka,
matblogg,
rabarber,
rabarberpaj,
smulrabarberpaj,
tjejmiddag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar