torsdag 2 december 2010
Kycklinglever med bacon
kycklinglever
bacon
champinjoner
olja
salt, peppar
• Sätt ugnen på 175 ˚C.
• Torka av kycklinglevern med hushållspapper.
• Linda in kycklinglevern i baconskivor.
• Lägg rullarna i en form och stek de i ugnen tills saften som rinner ut ur rullarna är klar.
• Fräs champinjonerna i lite olja, salta och peppra.
Servera med frästa champinjoner och polenta.
Etiketter:
Elenas blogg,
elenasrecept,
huvudrätter,
kycklinglever,
kycklinglever med bacon,
lunch,
middag,
recept,
rumänska recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Hur många minuter skall man ha kyckinglevern med baconet i ugnen och i vilket läge(nedre, mitten eller övre)?
Tacksam för svar!
Hej Rolle!
Ställ formen mitt i ugnen.
Prova rullarna med spetsen av en kniv. Saften som går ur ska inte vara blodig. Den ska vara klar.
Lycka till!
Skicka en kommentar