(klicka på bilden, för en större bild)
Till 4 pers:
- 400 g skinn och benfri varmrökt fisk
- 1 burk röda linser
- 1 färsk gul lök
- 2 paprikor i olika färg
- sallad
- 1 – 2 msk balsamvinäger
- 2 msk olja
- salt, peppar
Skölj linserna och låt dem rinna av.
Skala och grovhacka löken. Kärna ur paprikorna och skär dem i små bitar. Dela salladen i bitar.
Blanda linser, grönsaker, balsamvinäger, olja, salt, peppar.
Dela fisken i bitar och vänd ner den i salladen.
- 1 burk röda linser
- 1 färsk gul lök
- 2 paprikor i olika färg
- sallad
- 1 – 2 msk balsamvinäger
- 2 msk olja
- salt, peppar
Skölj linserna och låt dem rinna av.
Skala och grovhacka löken. Kärna ur paprikorna och skär dem i små bitar. Dela salladen i bitar.
Blanda linser, grönsaker, balsamvinäger, olja, salt, peppar.
Dela fisken i bitar och vänd ner den i salladen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar