3 st. kycklingbröstfilé eller 4 kycklinglår
4 paprikor i olika färger
2 msk tomatpasta
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
persilja
salt
peppar
1. Grilla paprikorna. Låt paprikorna svalna i en kastrull med locket på.
4 paprikor i olika färger
2 msk tomatpasta
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
persilja
salt
peppar
1. Grilla paprikorna. Låt paprikorna svalna i en kastrull med locket på.
2. Ta av skalet, spara saften från paprikorna, hacka paprikorna, grov.
3. Skär kycklingköttet i bitar, bryn köttet tillsammans med vitlök och gul lök.
4. Tillsätt tomatpasta och lite vatten, låt det koka ca 20 min.
5. Tillsätt paprikorna och saften från paprikorna, låt koka ca 10 min.
6. Tillsätt persilja, smaka av med salt och peppar.
Servera med couscous.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar