fredag 12 november 2010
Fyllda champinjoner_3
800 g champinjoner
8 skivor pålägg
50 g ädelost
2 ägg
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Rensa champinjonerna.
- Finhacka stjälkarna, pålägget och smula osten i en skål. Tillsätt äggen. Blanda.
- Fyll champinjonhattarna med blandningen och baka dem i ugnen ca. 30 min.
Serveras ljumma.
Etiketter:
buffé,
buffémat,
Elenas blogg,
elenasrecept,
enkelt,
fyllda champinjoner,
recept,
rumänsk mat,
rumänska recept,
tilltugg
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Jag älskar fyllda matvarianter: portabello, paprikor, tomater.. Kan vara att det är lite barnasinne i att fylla dem :)
Trevlig helg!
Det gör jag också! :)
Trevlig helg!
Skicka en kommentar