Barndomsminne!
2 port.
650 ml mjölk
100 g vermicelli (pasta)
2 – 3 msk socker
Koka mjölken.
Tillsätt pastan och sockret och låt koka i ca 3 minuter. Rör om då och då.
En blogg om mat sedan 2008.
Barndomsminne!
2 port.
650 ml mjölk
100 g vermicelli (pasta)
2 – 3 msk socker
Koka mjölken.
Tillsätt pastan och sockret och låt koka i ca 3 minuter. Rör om då och då.
4 port.
600 g fisk
Till potatismos:
1 hel vitlök
800 g mjölig potatis, skalad
25 g smält smör
1 dl varm mjölk
50 g finriven parmesan
salt
Panering:
2 dl panko (ströbröd)
skalet från en citron, finrivet
1 – 2 msk hackad persilja
65 g smält smör
salt
Övrigt:
Extra parmesan att riva över toppen
Källa: http://www.ätabörman.se/recept/krispig-fiskgratang-med-vitloksdoftande-potatismos/