ca 6 portioner
200 g ris Basmati eller Jasmin
1 burk tonfisk
100 g räkor
150 g krabbstickor
1 näve svarta oliver utan kärnor
1 näve gröna oliver utan kärnor
0,5 st. röd paprika
0,5 st. grön paprika
1 msk kapris
2 kokta ägg
3 tomater
4 msk olja
saft från en citron
salt
peppar
1 burk tonfisk
100 g räkor
150 g krabbstickor
1 näve svarta oliver utan kärnor
1 näve gröna oliver utan kärnor
0,5 st. röd paprika
0,5 st. grön paprika
1 msk kapris
2 kokta ägg
3 tomater
4 msk olja
saft från en citron
salt
peppar
- Koka riset 15 min. Skölj riset i durkslag. Häll riset i en stor bunke.
- Häll över olja, citronsaft, strö över salt och peppar.
- Blanda i tonfisken, väl avrunnen.
- Tillsätt oliverna, kapris, räkorna, krabbstickorna skivade i 1 cm stora skivor, hackad paprika.
- Blanda allt.
- Ovanpå läggs skivor av kokt ägg och tomat.