250 g grillad kyckling
250 g svamp, hackade
250 g Fetaost/getost
2 msk olivolja
1 gul lök, hackad
ca 1 dl vatten
1 st. (umami)buljongtärning
1 tsk mald kummin
1 tsk torkad oregano
1 tsk paprika
salt
peppar
8 st. tortilla
Till såsen:
2 burkar Chunky Salsa mild (Coop) à 300 g
- Heta upp oljan i en stekpanna. Tillsätt löken och svamp och stek allt i ca 8 minuter, tills lök och svamp mjuknar till.
- Tillsätt kycklingköttet skuret i små bitar, vatten, buljongtärningen, kummin, oregano, salt, peppar, paprika. Låt allt koka i några minuter. Tillsätt hälften av osten, smulat i små bitar. Ta av stekpannan från spisen.
- Häll hälften av salsan (en burk) på botten av en ugnsfast form.
- Fyll varje tortilla med lite fyllning, rulla varje tortilla och lägg dem i formen, med skarven nedåt.
- Häll resten av salsan ovanpå tortillarullarna. Smula resten av osten ovanpå.
Grädda i ugnen i ca 15 minuter.