- 500 g fläskfilé
- smör
- 1 tsk salt
- 1 krm vitpeppar
- 1 hackad gul lök
- 2 röda äpplen
- 1 dl konc. äppeljuice
- 1-1,5 tsk dragon
- 1 pressad vitlöksklyfta
- 2 dl vispgrädde (el. matlagningsgrädde)
Skär fläskfilén i 1 cm tjocka skivor. Bryn några skivor i taget i lite smör. Salta och peppra. Lägg efter hand över skivorna i en gryta.
Fräs löken och lägg i grytan.
Klyfta äpplena och lägg i grytan.
Tillsätt resten av ingredienserna och låt grytan koka på svag värme ca. 5 minuter.
Servera med ris eller potatis, couscous, ugnsrostade grönsaker.
Källa: Ove/Receptforum
Fräs löken och lägg i grytan.
Klyfta äpplena och lägg i grytan.
Tillsätt resten av ingredienserna och låt grytan koka på svag värme ca. 5 minuter.
Servera med ris eller potatis, couscous, ugnsrostade grönsaker.
Källa: Ove/Receptforum